Cargando...
 
 El meu Prat · Gran Comerç
 
 
 
     El meu Prat · Gran Comerç
       
 Inicio El meu Prat · Gran ComerçContacto El meu Prat · Gran ComerçEl meu Prat en facebook
 
 
   
 
   
     
 

Prat Gran Comerç associació de comerciants

PRAT GRAN COMERÇ es una Associació de comerciants sense cap ànim de lucre, constituïda segons escriptura del dia 13 de gener de 1978 i Estatuts aprovats el 10 de setembre de 1987.
La seva finalitat és la protecció i defensa dels interessos del comerç.

Perquè voldries fer-te soci?
Davant de qualsevol problema la unió fa la força . Prat Gran Comerç és l'associació de comerciants amb més força del Prat de Llobregat, perquè els seus socis hi son per tot el poble.
Treballem per reforçar el petit comerç davant les gran àrees comercials. Entre altres coses, les eines que tenim son les següents:

Targeta de fidelitzaciótarjeta prat gran comerç
Aquest sistema ha tingut molt bona acceptació, per part de la població, des que es va implantar. Actualment hi ha més de 7000 targetes en circulació, els clients les utilitzen per fer les seves compres diàries. El sistema és senzill, el comerciant es compromet a carregar un 1% de la compra a la targeta del client i això fa que marxi content del establiment , al mateix temps, es crea una fidelització amb la clientela.

Revista El Meu Prat Gran Comerç
La revista El Meu Prat, amb 5 números l'any i una tirada de 25000 exemplars repartits bústia per bústia i comerç per comerç, arriba a tot el municipi. Amb aquesta eina tenim la possibilitat de comunicar les activitats de promoció, fer publicitat i difusió de tots els comerços adherits i poder gaudir de descomptes de fins el 40% per als anunciants.

Pàgina web www.pratgrancomerc.com
La pàgina web www.pratgrancomerc.com, és un altre mitjà de comunicació que utilitzem per informar de les activitats programades, amb notícies, imatges i capacitat per a tots els comerços associats. El millor és que vostè pot tenir el seu propi espai web on poder introduir ofertes, descripció de productes, promocions i imatges mitjançant un nom d'usuari i una contrasenya que li proporciona l’ associació.

Activitats comercials
Al llarg de l'any desenvolupem una sèrie d'activitats de lleure dins un marc comercial. Aquestes son algunes de les activitats que hem desenvolupat al llarg de l'any 2008:

• Diada de Sant Jordi, amb sortejos per sopar gratis.
• A l'estiu, el trenet, fent una ruta pel municipi.
• La Fira Medieval, els comerciants surten al carrer.
• La Nit de Prat Gran Comerç, gala-espectacle.
• Loteria, amb interessants premis.
• Enllumenat Nadalenc, per il•luminar els nostres carrers.
• Fira Avícola, amb la mostra d'entitats.
• Dia de la Mare, amb compres gratis.

Convenis
Amb el temps i la constància hem aconseguit que entitats com el Banc de Sabadell, ABC( agrupació de comerciants de Catalunya) i Mapfre ens ofereixin un tracte especial per estar associats. Interessant ofertes i descomptes per als associats.

Tot això per una quota mensual de 15€
Si està interessat en adherir-se a de posar-se en contacte amb l'associació.
Tel. 695 79 69 95
E-mail: pratgrancomerc@pratgrancomerc.com
 

           
 
Los retratos del Serrano
el meu prat
 
Descargar Revistas - Revista nº 27
Día del padre 2013
Descargar Revistas - Revista nº 26
Nadal 2012
Descargar Revistas - Revista nº 25
Fiesta Mayor 2012
Descargar Revistas - Revista nº 24
Día de la Madre 2012
 
Revista El Meu Prat - 25.000 Ejemplares repartidos uno a uno en El Prat de Llobregat - Publicidad: Teléfono 93 479 68 24  Buscaprat  GrupoSinyCon
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat