Cargando...
 
 El meu Prat · Gran Comerç
 
 
 
     El meu Prat · Gran Comerç
       
 Inicio El meu Prat · Gran ComerçContacto El meu Prat · Gran ComerçEl meu Prat en facebook
 
 
   
 
   
     
 

Informació vària

Información varia - Dia del Client

Dia del Client

Sorteig de targetes de Prat Gran Comerc valorades en 100 € cadascuna en els comerços associats.
Promocio vàlida fins a 5-1-2012
Información varia - Campaña día de la Madre

Campaña dia de la Mare

Per al dia de la mare, totes les persones que utilitzin la targeta Prat Gran Comerç en els comerços associats, tindran l'oportunitat de participar en el sorteig de vals gratuïts per utilitzar en serveis d'estètica. Un regal que et mereixes!
La promoció finalitzarà el dia 6 de maig, i el sorteig es realitzarà en directe el dia 23 de maig al programa Planeta Prat del Prat Ràdio, 91.6 FM.
Información varia - Premiados Campaña del día del Padre

Premiats Campanya del dia del Pare

Amb motiu del dia del pare, en tots els comerços associats a Prat Gran Comerç s'està realitzant la campanya "Compra Prat, hi sortiràs guanyant"
Quan realitzis una compra farcida les teves dades en el tiquet i la compra que realitzis et pot sortir gratis.
El sorteig dels premiats/as es realitzarà el dia 3 d'abril, quantes més compres facis en els comerços associats més possibilitats tindràs.
Información varia - Fora Stock

Fora Estoc

El passat 10 i 11 de març del 2012, en la Plaza Pau Casals es va realitzar la fira de la Rebaixa sobre la Rebaixa, molts comerços de la nostra població van sortir al carrer per oferir productes com a roba, calçat, art, etc. a preus molt rebaixats.
Información varia - Accions formatives adreçades a treballadors, treballadores i gerents de les empreses de comerç local

Accions formatives adreçades a treballadors, treballadores i gerents dels empreses de comerç local

Donis de l’Àrea de Promoció Econòmica, Comerç i Turisme de l’Ajuntament de l'el Prat de Llobregat, hem programat pel mes de maig de 2012 els següents accions formatives adreçades a treballadors, treballadores i gerents dels empreses de comerç local:
Información varia - Concurs d'aparadorisme

Concurs d'aparadorisme

El cinquè Concurs d’Aparadors del Prat, convocat un any més pel Consell Municipal de Comerç, ha comptat enguany amb la participació de 29 botigues.
Información varia - El loro de My School en la tele

El lloro de My School en la tele

Fa uns deu anys, que aquesta acadèmia d'anglès té un lloro en una de les classes, el seu director ens comenta que potser no és el lloc més adequat per a ell, però el lloro va arribar a ells per casualitat, segons sembla es va perdre de les seves
amos i va entrar per unes de les finestres de classe, estava en molt mal estat, però a poc a poc es va ser recuperant i des de llavors, Gelni com així li van cridar, és un més en l'académia.
1, 2, 3, 4, 5
           
 
Los retratos del Serrano
el meu prat
 
Descargar Revistas - Revista nº 27
Dia del pare 2013
Descargar Revistas - Revista nº 25
Festa Major 2012
Descargar Revistas - Revista nº 24
Dia de la Mare 2012
 
Revista El Meu Prat - 25.000 Exemplars repartits un a un al Prat de Llobregat - Publicitat: Telèfon 93 479 68 24  Buscaprat  GrupSinyCon
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat