Cargando...
 
 El meu Prat · Gran Comerç
 
 
 
     El meu Prat · Gran Comerç
       
 Inicio El meu Prat · Gran ComerçContacto El meu Prat · Gran ComerçEl meu Prat en facebook
 
 
   
 
   
     
 

Prat Gran Comerç associació de comerciants

PRAT GRAN COMERÇ és una Associació de comerciants sense cap ànim de lucre, constituïda segons escriptura del dia 13 de gener de 1978 i Estatuts aprovats el 10 de setembre de 1987.
La seva finalitat és la protecció i defensa dels interessos del comerç.

Perquè voldries fer-et soci?
Davant de qualsevol problema la va unir fa la força . Prat Gran Comerç és l'associació de comerciants amb més força de l'el Prat de Llobregat, perquè els seus socis hi són per tot el poble.
Treballem per reforçar el petit comerç davant els gran àrees comercials. Entre altres cuses, els eines que tenim són els següents:

Targeta de fidelitzaciótarjeta prat gran comerç
Aquest sistema ha tingut molt bona acceptació, per part de la població, donis que és va implantar. Actualment hi ha més de 7000 targetes en circulació, els clients els utilitzen per fer els seves compris diàries. El sistema és senzill, el comerciant és compromet a carregar un 1% de la compra a la targeta del client i això fa que marxi content de l'establiment , al mateix temps, és crea una fidelització amb la clientela.

Revista El Meu Prat Gran Comerç
La revista El Meu Prat, amb 5 nombres l'any i un tiratge de 25000 exemplars repartits bústia per bústia i comerç per comerç, a dalt a tot el municipi. Amb aquesta eina tenim la possibilitat de comunicar els activitats de promoció, fer publicitat i difusió de tots els comerços adherits i poder gaudir de descomptes de fins el 40% per als anunciants.

Pàgina web www.pratgrancomerc.com
La pàgina web www.pratgrancomerc.com, és un altre mitjà de comunicació que utilitzem per informar dels activitats programades, amb notícies, imatges i capacitat per a tots els comerços associats. El millor és que vostè pot tenir el seu propi espai web on poder introduir ofereixis, descripció de productes, promocions i imatges mitjançant un nom d'usuari i una contrasenya que li proporciona l’ associació.

Activitats comercials
Al llarg de l'any desenvolupem una sèrie d'activitats de lleure dins un marc comercial. Aquestes són algunes dels activitats que hem desenvolupat al llarg de l'any 2008:

• Diada de Sant Jordi, amb sortejos per sopar gratis.
• A l'estiu, el trenet, fent una ruta pel municipi.
• La Fira Medieval, els comerciants assorteixen al carrer.
• La Nit de Prat Gran Comerç, gal·la-espectacle.
• Loteria, amb interessants premis.
• Enllumenat Nadalenc, per il•luminar els nostres carrers.
• Fira Avícola, amb la mostra d'entitats.
• Dia de la Mare, amb compris gratis.

Convenis
Amb el temps i la constància hem aconseguit que entitats com el Banc de Sabadell, ABC( agrupació de comerciants de Catalunya) i Mapfre ens ofereixin un tracte especial per estar associats. Interessant ofereixis i descomptes per als associats.

Tot això per una quota mensual de 15€
Si està interessat a adherir-s'a de posar-s'en contacti amb l'associació.
Tel. 695 79 69 95
E-mail: pratgrancomerc@pratgrancomerc.com
 

           
 
Los retratos del Serrano
el meu prat
 
Descargar Revistas - Revista nº 27
Dia del pare 2013
Descargar Revistas - Revista nº 25
Festa Major 2012
Descargar Revistas - Revista nº 24
Dia de la Mare 2012
 
Revista El Meu Prat - 25.000 Exemplars repartits un a un al Prat de Llobregat - Publicitat: Telèfon 93 479 68 24  Buscaprat  GrupSinyCon
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat