Cargando...
 
 El meu Prat · Gran Comerç
 
 
 
     El meu Prat · Gran Comerç
       
 Inicio El meu Prat · Gran ComerçContacto El meu Prat · Gran ComerçEl meu Prat en facebook
 
 
   
 
   
     
 

Prat Grand Comerç associació de comerciants

PRAT GRAND COMERÇ est une Associació de comerciants sense cap ànim de lucre, constituïda segons escriptura du dia 13 de gener de 1978 i Estatuts aprovats le 10 de setembre de 1987.
La seva finalitat és la protecció i défense dels interessos du comerç.

Perquè voldries fer-Te soci?
Davant De qualsevol problème l'a uni fa la força . Prat Grand Comerç és l'associació de comerciants amb més força du Prat de Llobregat, perquè els seus socis hi sont per tot le poble.
Treballem per reforçar Le petit comerç davant leur grand àrees commerciaux. Entre altres couds, leur eines que tenim sont leur següents:

Targeta De fidelitzaciótarjeta prat gran comerç
Aquest Système y a tingut molt bona acceptació, per part de la població, donnes qu'il est il va implanter. Actualment hi Y a més de 7000 targetes en circulació, els clients leur utilitzen per fer leur seves achètes diàries. Le système és senzill, le comerciant est compromet à carregar 1% de l'achat à la targeta du client i això fa que marxi content de l'establiment , au mateix temps, est il crée une fidelització amb la clientèle.

Revue Le Meu Prat Grand Comerç
La revue Le Meu Prat, amb 5 nombres l'any i une tirée 25000 exemplars repartits bústia per bústia i comerç per comerç, en dessus à tot le municipi. Amb aquesta eina tenim La possibilitat de communiquer leur activitats de promoció, fer publicitat i difusió de tots els comerços adherits i pouvoir gaudir de descomptes de fins 40% per als anunciants.

Pàgina Web www.pratgrancomerc.com
La pàgina web www.pratgrancomerc.com, és un altre mitjà de comunicació qu'utilitzem per informer de leur activitats programades, amb notícies, imatges i capacitat per à tots els comerços associats. Le millor és que vostè pot tenir le seu propi espai web on pouvoir introduir offres, descripció de productes, promocions i imatges mitjançant un nom d'usuari i une contrasenya que li fournit l’ associació.

Activitats Commerciaux
Au llarg de l'any desenvolupem une sèrie d'activitats de lleure dins un marc commercial. Aquestes Sont algunes de leur activitats qu'hem desenvolupat au llarg de l'any 2008:

• Diada De Sant Jordi, amb sortejos per sopar gratis.
• À l'estiu, le trenet, fent une route pel municipi.
• La Fira Médiévale, els comerciants fournissent au carrer.
• La Nit de Prat Grande Comerç, française-espectacle.
• Loteria, amb interessants premis.
• Enllumenat Nadalenc, per il•luminar els nostres carrers.
• Fira Avícola, amb La mostra d'entitats.
• Dia De la Mare, amb achètes gratis.

Convenis
Amb Le temps i la constància hem aconseguit qu'entitats com le Banc de Sabadell, ABC( agrupació de comerciants de la Catalogne) i Mapfre ens ofereixin un tracte spécial per être associats. Interessant Offres i descomptes per als associats.

Tot això per Une quota mensuelle de 15€
Si està interessat en adhérer-se à de poser-s'en contacte amb l'associació.
Tel. 695 79 69 95
E-mail: pratgrancomerc@pratgrancomerc.com
 

           
 
Los retratos del Serrano
el meu prat
 
Descargar Revistas - Revista nº 27
Jour du père 2013
Descargar Revistas - Revista nº 26
Nadal 2012
Descargar Revistas - Revista nº 25
Fête Majeure 2012
Descargar Revistas - Revista nº 24
Jour de la Mère 2012
 
Revue Le Meu Prat - 25.000 Exemplaires répartis un à un en Le Prat de Llobregat - Publicité: Téléphone 93 479 68 24  Buscaprat  GroupeSinyCon
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat