Cargando...
 
 El meu Prat · Gran Comerç
 
 
 
     El meu Prat · Gran Comerç
       
 Inicio El meu Prat · Gran ComerçContacto El meu Prat · Gran ComerçEl meu Prat en facebook
 
 
   
 
   
     
 

Prat Gran Comerç associació de comerciants

PRAT GRAN COMERÇ é unha Associació de comerciants sense cap ànim de lucre, constituïda segons escriptura do dia 13 de gener de 1978 i Estatuts aprovats o 10 de setembre de 1987.
A seva finalitat és a protecció i defensa dels interessos do comerç.

Perquè voldries fer-che soci?
Davant de qualsevol problema uniuna fa a força . Prat Gran Comerç és l'associació de comerciants amb més força do Prat de Llobregat, perquè els seus socis hi son per tot o poble.
Treballem per reforçar o petit comerç davant lles gran àrees comercials. Entre altres coses, lles eines que tenim son lles següents:

Targeta de fidelitzaciótarjeta prat gran comerç
Aquest sistema ha tingut molt bona acceptació, per part da població, deas que é vai implantar. Actualment hi ha més de 7000 targetes en circulació, els clients lles utilitzen per fer lles seves compres diàries. O sistema és senzill, o comerciant é compromet a carregar un 1% da compra á targeta do client i això fa que marxi content do establiment , ao mateix temps, é crea unha fidelització amb a clientela.

Revista O Meu Prat Gran Comerç
A revista O Meu Prat, amb 5 números l'any i unha tirada de 25000 exemplars repartits bústia per bústia i comerç per comerç, arriba a tot o municipi. Amb aquesta eina tenim a possibilitat de comunicar lles activitats de promoció, fer publicitat i difusió de tots els comerços adherits i poder gaudir de descomptes de fins o 40% per als anunciants.

Pàgina web www.pratgrancomerc.com
A pàgina web www.pratgrancomerc.com, és un altre mitjà de comunicació que utilitzem per informar de lles activitats programades, amb notícies, imatges i capacitat per a tots els comerços associats. O millor és que vostè pot tenir o seu propi espai web on poder introduir ofertes, descripció de productes, promocions i imatges mitjançant un nom d'usuari i unha contrasenya que li proporciona l’ associació.

Activitats comercials
Ao llarg de l'any desenvolupem unha sèrie d'activitats de lleure dins un marc comercial. Aquestes son algunes de lles activitats que hem desenvolupat ao llarg de l'any 2008:

• Diada de Sant Jordi, amb sortejos per sopar gratis.
• A l'estiu, o trenet, fent unha ruta pel municipi.
• A Fira Medieval, els comerciants fornecen ao carrer.
• A Nit de Prat Gran Comerç, gala-espectacle.
• Loteria, amb interessants premis.
• Enllumenat Nadalenc, per il•luminar els nostres carrers.
• Fira Avícola, amb a mostra d'entitats.
• Dia da Mare, amb compres gratis.

Convenis
Amb o temps i a constància hem aconseguit que entitats com o Banc de Sabadell, ABC( agrupació de comerciants de Catalunya) i Mapfre ens ofereixin un tracte especial per estar associats. Interessant ofertes i descomptes per als associats.

Tot això per unha quota mensual de 15€
Si està interessat en adherir-lla de pousar-se en contacte amb l'associació.
Tel. 695 79 69 95
E-mail: pratgrancomerc@pratgrancomerc.com
 

           
 
Los retratos del Serrano
el meu prat
 
Descargar Revistas - Revista nº 27
Día do pai 2013
Descargar Revistas - Revista nº 26
Nadal 2012
Descargar Revistas - Revista nº 25
Festa Maior 2012
Descargar Revistas - Revista nº 24
Día da Nai 2012
 
Revista O Meu Prat - 25.000 Exemplares repartidos un a un no Prat de Llobregat - Publicidade: Teléfono 93 479 68 24  Buscaprat  GrupoSinyCon
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat