Cargando...
 
 El meu Prat · Gran Comerç
 
 
 
     El meu Prat · Gran Comerç
       
 Inicio El meu Prat · Gran ComerçContacto El meu Prat · Gran ComerçEl meu Prat en facebook
 
 
   
 
   
     
 

Prat Grande Comerç associació de comerciants

PRAT GRANDE COMERÇ é uma Associació de comerciants sense cap ànim de lucre, constituïda segons escriptura do dia 13 de gener de 1978 i Estatuts aprovats o 10 de setembre de 1987.
A seva finalitat és a protecció i defesa dels interessos do comerç.

Perquè voldries fer-te soci?
Davant de qualsevol problema uniu-a fa a força . Prat Grande Comerç és l'associació de comerciants amb més força do Prat de Llobregat, perquè els seus socis hi são per tot o poble.
Treballem per reforçar o petit comerç davant lhes grande àrees comercials. Entre altres costuras, lhes eines que tenim são lhes següents:

Targeta de fidelitzaciótarjeta prat gran comerç
Aquest sistema tem tingut molt bona acceptació, per part da població, dês que é vai implantar. Actualment hi tem més de 7000 targetes em circulació, els clients lhes utilitzen per fer lhes seves compres diàries. O sistema és senzill, o comerciant é compromet a carregar um 1% de compra-a à targeta do client i això fa que marxi content do establiment , ao mateix temps, é cria uma fidelització amb a freguesia.

Revista O Meu Prat Grande Comerç
A revista O Meu Prat, amb 5 números l'any i uma atirada de 25000 exemplars repartits bústia per bústia i comerç per comerç, acima a tot o municipi. Amb aquesta eina tenim a possibilitat de comunicar lhes activitats de promoció, fer publicitat i difusió de tots els comerços adherits i poder gaudir de descomptes de fins o 40% per als anunciants.

Pàgina site www.pratgrancomerc.com
A pàgina site www.pratgrancomerc.com, és um altre mitjà de comunicació que utilitzem per informar de lhes activitats programades, amb notícies, imatges i capacitat per a tots els comerços associats. O millor és que vostè pot tenir o seu propi espai site on poder introduir ofereças, descripció de productes, promocions i imatges mitjançant um nom d'usuari i uma contrasenya que li proporciona l’ associació.

Activitats comercials
Ao llarg de l'any desenvolupem uma sèrie d'activitats de lleure dins um marc comercial. Aquestes são algunes de lhes activitats que hem desenvolupat ao llarg de l'any 2008:

• Diada de Sant Jordi, amb sortejos per sopar grátis.
• A l'estiu, o trenet, fent uma rota pel municipi.
• A Fira Medieval, els comerciants surten ao carrer.
• A Nit de Prat Grande Comerç, gala-espectacle.
• Loteria, amb interessants premis.
• Enllumenat Nadalenc, per il•luminar els nostres carrers.
• Fira Avícola, amb a mostra d'entitats.
• Dia da Mare, amb compres grátis.

Convenis
Amb o temps i a constància hem aconseguit que entitats com o Banc de Sabadell, ABC( agrupació de comerciants de Cataluña) i Mapfre ens ofereixin um tracte especial per estar associats. Interessant ofereças i descomptes per als associats.

Tot això per uma quota mensal de 15€
Se està interessat em aderir-se a de posar-se em contacte amb l'associació.
Tel. 695 79 69 95
Email: pratgrancomerc@pratgrancomerc.com
 

           
 
Los retratos del Serrano
el meu prat
 
Descargar Revistas - Revista nº 27
Dia do pai 2013
Descargar Revistas - Revista nº 26
Nadal 2012
Descargar Revistas - Revista nº 25
Festa Maior 2012
Descargar Revistas - Revista nº 24
Dia da Mãe 2012
 
Revista O Meu Prat - 25.000 Instâncias repartidas um a um no Prat de Llobregat - Publicidade: Telefone 93 479 68 24  Buscaprat  GrupoSinyCon
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat