Dte. de 35 € en Depilació Laser

Centre Diet
 
Centro Diet, centros de belleza en El Prat de Llobregat
Per només 60€
1 sessió de mitges cames

Abans 95€
EN CENTRODIET disposem de la tecnologia làser més moderna i segura del mercat per a la depilació. Només utilitzem làsers d'alta potència. No usem làsers de baixa potència, els quals no garanteixen resultats ràpids ni permanents.

És segura la depilació Làser?


La Societat Espanyola de Medicina Estètica (SEME) ha advertit sobre el perill que suposa sotmetre's a un tractament de depilació amb làser sense control mèdic, ja que poden presentar-se complicacions greus per a la salut si la depilació làser és realitzada per persones sense formació adequada.

Quin tipus de làser teniu en Centrodiet?

Làser de Díode amb supervisió mèdica en iniciar el tractament i al llarg del mateix.

Quantes sessions es necessiten?

Es poden necessitar entre 3 i 6 sessions per aconseguir un 90% d'eliminació del pèl, sobretot en zones com a engonals, aixelles o cames. Es recomana espaiar les sessions cada 2-3 mesos ja que és el temps necessari perquè els fol·licles del pèl que estaven en repòs entrin en un nou cicle de creixement.

Finalitzades aquestes sessions, no cal fer més de record a l'any?

Amb el làser que usem en centrodiet no, ja que l'experiència ha demostrat que el fol·licle destruït no torna a produir pèl, excepte a la zona facial que a causa del component hormonal, si que de vegades s'ha de fer alguna sessió de record.

Tant per a dona com per a home

 
Centre Diet
Dra. NEUS ABELLA AVILES
Av. Verge de Montserrat, 99. 1º-1ª El Prat
Tel. 93 478 52 01 - www.centrodietelprat.com
Consulta aquesta oferta
Nom
Correu electrònic
Telèfon
Missatge
Accepto rebre informació comercial
Accepto les condicions i termes legals
Enviar
CONSENTIMENT PER TRACTAR LES DADES PERSONALS.
 
La comunicació enviada quedarà incorporada a un fitxer del que és responsable Buscaprat SCP. Aquesta comunicació s'utilitzarà exclusivament per tractar les seves dades per atendre la seva sol·licitud, sempre d'acord al Reglament (UE) 2016/679 (RGPD),la Llei Orgànica 15/1999 (LOPD) i el Reial decret 1720/2007 de desenvolupament de la LOPD),sobre protecció de dades. Les seves dades no es comuniquessin a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació.

A qualsevol moment vostè pot exercir els drets d'accés, rectificació, portabilitat i oposició, o si escau, a la limitació i/o cancel·lació del tractament, comunicant-ho per escrit, indicant les seves dades personals a Passatge Arús, 9 o mitjançant un email a clientes@elmeuprat.com.
 
Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp
Comments System GINY PACK
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat
Registrar-se

... ...