Assessorament laboral, fiscal i/o comptable

Assessoria Carniago
 
Asesoria Carniago Asesorías Gestorías Seguros en El Prat de Llobregat
50 % Dte. durant tres mesos
50 % de descompte en la quota d'assessorament laboral, fiscal i/o comptable durant els primers 3 mesos de contractació, aportant aquest cupó.
Serveis Fiscals, Laborals i JurídicosAlrededor de 750 persones entre empreses i particulars confien en els nostres serveis, als quals els oferim la gestió i assessorament integral, amb un tracte personalitzat, i confidencial. 
Assessoria Carniago
Carretera de la Marina, 71 baixos
Telèfons: 93 370 62 68 - 93 379 50 64
www.carniago.com
Consulta aquesta oferta
Nom
Correu electrònic
Telèfon
Missatge
Accepto rebre informació comercial
Accepto les condicions i termes legals
Enviar
CONSENTIMENT PER TRACTAR LES DADES PERSONALS.
 
La comunicació enviada quedarà incorporada a un fitxer del que és responsable Buscaprat SCP. Aquesta comunicació s'utilitzarà exclusivament per tractar les seves dades per atendre la seva sol·licitud, sempre d'acord al Reglament (UE) 2016/679 (RGPD),la Llei Orgànica 15/1999 (LOPD) i el Reial decret 1720/2007 de desenvolupament de la LOPD),sobre protecció de dades. Les seves dades no es comuniquessin a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació.

A qualsevol moment vostè pot exercir els drets d'accés, rectificació, portabilitat i oposició, o si escau, a la limitació i/o cancel·lació del tractament, comunicant-ho per escrit, indicant les seves dades personals a Passatge Arús, 9 o mitjançant un email a clientes@elmeuprat.com.
 
Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp
Comments System GINY PACK
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat
Registrar-se

... ...