Pràctica Gratis

Autoescola Delta
 
Autoescola Delta El Prat de Llobregat
Una pràctica Gratis
En Autoescola Delta t'ho posem molt fàcil
No acumulable a altres ofertes

Per què has de triar Autoescola Delta?:

  1. En primer lloc, tenim les millors ofertes en autoescoles Barcelona, perquè puguis treure't el carnet de forma fàcil, ràpida i econòmica.
  2. D'altra banda, constantment estem realitzant cursos intensius de teòrica (També en caps de setmana),perquè no perdis el temps fent test sense cap tipus de control.
  3. Mentre que, en algunes autoescoles solament fan tets, en la nostra autoescola les classes teòriques són sempre amb professor, perquè puguis treure el màxim profit i aconsegueixis aclarir tots els teus dubtes.
  4. Ademas, després de les classes de teòrica podras repassar les preguntes dels test relacionats amb la classe.
  5. També, et donem una clau, perquè o bé en l'autoescola, a la teva casa o en qualsevol lloc, puguis fer test a través d'Internet de forma il·limitada.
  6. Sobretot, disposem de professors altament qualificats i lliurats totalment a la seva professió.
  7. De manera similar, disposem de moderns vehicles, acuradament repassats i equipats amb les últimes tecnologies.
  8. Ademas, les practiques les realitzem sempre a les zones d'examen, perquè al mateix temps que vas aprenent a manejar el vehicle, vagis familiaritzant-te amb els llocs on després vas a realitzar l'examen.
  9. Sobretot, si no disposes de temps entre setmana, perquè estudies o estàs treballant, també fem pràctiques els dissabtes.
  10. Finalment, en l'autoescola del Prat estem a 3 minuts caminant de l'estació Céntric de la línia 9 del metre.
Per tots aquestes coses i moltes altres que descobriràs el dia que siguis el nostre alumne, si desitges treure't el permís de conduir estarem encantats que ens triïs.
 

Segur que no et penedeixes!


Telèfon: 933 70 98 59
Rosa Ribas i Parellada, 58, 08820 El Prat de Llobregat
www.autoescoladelta.com
Consulta aquesta oferta
Nom
Correu electrònic
Telèfon
Missatge
Accepto rebre informació comercial
Accepto les condicions i termes legals
Enviar
CONSENTIMENT PER TRACTAR LES DADES PERSONALS.
 
La comunicació enviada quedarà incorporada a un fitxer del que és responsable Buscaprat SCP. Aquesta comunicació s'utilitzarà exclusivament per tractar les seves dades per atendre la seva sol·licitud, sempre d'acord al Reglament (UE) 2016/679 (RGPD),la Llei Orgànica 15/1999 (LOPD) i el Reial decret 1720/2007 de desenvolupament de la LOPD),sobre protecció de dades. Les seves dades no es comuniquessin a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació.

A qualsevol moment vostè pot exercir els drets d'accés, rectificació, portabilitat i oposició, o si escau, a la limitació i/o cancel·lació del tractament, comunicant-ho per escrit, indicant les seves dades personals a Passatge Arús, 9 o mitjançant un email a clientes@elmeuprat.com.
 
Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp
Comments System GINY PACK
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat
Registrar-se

... ...